Wat doe ik

Wat kan ik voor je doen?

columns en blogs

Je wilt jezelf en je kennis en vaardigheden graag laten zien op social media en op je website. Maar niet iedereen krijgt een goed verhaal op papier. 

Een goede tekstschrijver weet jouw verhaal te vangen en het in jouw woorden, in jouw eigen stijl aan het digitale papier toe te vertrouwen. En die goede tekstschrijver ... die heb je gevonden. 

 

teksten

Motiverende en vindbare webteksten zorgen voor meer bezoekers, verkopen, meer inschrijvingen of offerteaanvragen. Ik denk graag met je mee.

 

StockSnap_1WW7D1ADMK

webassistent

Blogs plaatsen, teksten aanpassen en andere websitebeheertaken kan je met een gerust hart aan mij uitbesteden. Ik schrijf, redigeer en maak jouw pagina nog aantrekkelijker.

StockSnap_PFDHUN2MLE

redactie

Heb je zelf een tekst geschreven, maar wil je de puntjes op de i laten zetten? Ik maak jouw tekst nog aantrekkelijker en haal de taalfoutjes eruit.

StockSnap_QYNAQQNLS8 (1)

evenementenorganisatie

Als directiesecretaresse heb ik veel ervaring opgedaan in het organiseren evenementen. Van kleine bijeenkomsten met medewerkers, externe bijeenkomsten, werkbezoeken van het college van B&W, personeelsfeesten tot stakeholderbijeenkomsten.  Ik weet hoe belangrijk het is de juiste toon voor een uitnodiging aan te slaan, een geschikte locatie te vinden en alles tot in de puntjes goed te regelen. En ik weet hoeveel tijd dat kost. Ik help je hier graag bij.